Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZALIŠTE MALA SCENA

Završetak još jedne prekrasne sezone

Amelija ide na ples
Foto: ana šesto
1/3
13.06.2016.
u 10:37

Hvala svima na divnoj sezoni, što nas pratite i podržavate!

 

Iza nas je još jedna sezona prepuna dječjeg smijeha, iskrene radosti i divne atmosfere koja broji 21 naslov

Oni najmlađi, od 1,5 do 5 godina, svoja su prva kazališna iskustva imala priliku graditi kroz naših 6 priča - o vodi, o oblaku, o zvuku, o svjetlu, o kotaču i o bojama!

Za one nešto starije, od 3 do 9 godina, igrali smo 8 naslova, od kojih je hvaljeni "Puž", o dječaku kojemu se nije žurilo u svijet odraslih, sjajne kritike dobio na premijeri, 31. siječnja, nakon čega je itekako redovito oduševljavao mnogobrojnu djecu.

Mladi su mogli uživati u 6 naslova koje smo pripremili za uzrast od 7 do 15 godina, počevši s premijerom hit predstave "Tko je ubio Pašteticu?", a odrasli su imali priliku posjetiti naše kazalište u ciklusu od 30 izvedaba (i više!) povodom 40 godina umjetničkoga rada Vitomire Lončar s predstavom "Leticija i Ljublist" za koju se tražila i karta više!

Dvije Rektorove nagrade našoj "Ameliji"

Kraj sezone okrunili smo i dvjema nagradama!

Mladi umjetnici iz naše najnovije opere "Amelija ide na ples" Aleksandra Bilanović, za ulogu Amelije, i Ante Sladoljev, pijanist, dobili su Rektorove nagrade!

Ovo je već šesta Rektorova nagrada za četiri glazbeno-scenska djela u suradnji Male scene i Muzičke akademije u Zagrebu!

"Amelija ide na ples" nastala i u suradnji sa Scenom Gorica, predstava je s kojom su svoj diplomski ispit položile i Paulina Đapo te Marijana Radičević.

S ponosom čestitamo cijeloj ekipi i zaključujemo sezonu ovim vrijednim priznanjima!

Bravo mladi!

U novu sezonu s dvije premijere!

Želimo vam lijepe i sunčane praznike, no ne zaboravite se nakon ljeta vratiti u prepoznatljivo različito kazalište!

Novu kazališnu sezonu u rujnu otvaramo s čak dvije premijere!

Lektirni naslov i književni hit "Sportski život letećeg Martina" autora Dubravka Jelačića Bužimskog, namijenjen mladima iznad 9 godina, svoju će premijeru održati na samome početku nove sezone, već 8. rujna!

Predstava "Crna Petra", namijenjena djeci od 4 do 9 godina, za koju je tekst po narudžbi ponovno pisala Lana Šarić, treći je dio trilogije nastala u suradnji s Triko Cirkus Teatrom, a prvi puta i s Lee DeLong!

Ova predstava bit će neverbalna te će kroz dvije kalunovske osobnosti utjeloviti međusobni odnos djece te odnos prema virtualnome svijetu koji ih okružuje - 28. rujna!

Očekuje nas uzbudljiva kazališna sezona puna novosti, zato nas svakako pratite i na Facebooku, Twitteru i Instagramu, a novu digitalnu programsku knjižicu za sezonu 2016./2017. svakako pogledajte na naslovnici naše internetske stranice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije