Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROKERSKI VAPAJ
Povratak na članak

Zašto su Springsteen na Broadwayu i Bowie na Wembleyju molili Očenaš

Tekst koji mnogi izgovaraju napamet, ne razmišljajući o stvarnom značenju riječi, iz usta prekaljenih rokera dobiva drukčiju, razumljiviju intonaciju

Komentari 1

WE
weAreCro
01:10 09.01.2019.

Ok, čak i da Stonesi i Marlin Manson se prije smrti iskreno pokaju i obrate Bog će ih primiti u svoj zagrljaj. Ovo kaj neki mole Oce nas na koncertima je ok samo ako je iskreno, ako ne tocno se na njih i takve poput njih odnosi dio Matejevog evanđelja (7, 21-23)“Neće u kraljevstvo nebesko ući svaki koji mi govori: ‘Gospodine, Gospodine!’, nego onaj koji vrši volju Oca mojega, koji je na nebesima. Mnogi će me u onaj dan pitati: ‘Gospodine, Gospodine! Nismo li mi u tvoje ime prorokovali, u tvoje ime đavle izgonili, u tvoje ime mnoga čudesa činili?’ Tada ću im kazati: ‘Nikad vas nisam poznavao! Nosite se od mene, vi bezakonici!’”. Molitva Oce naš je jako duboka i treba ju razumjeti ali nikako ne treba osuđivati naše stare ako to mole možda bez razumjevanja jer oni za razliku od gorenavedenih rockera imaju duboku i jaku vjeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.