Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrije u gradskim kazalištima
Povratak na članak

Zašto bi šef Kerempuha dao otkaz i otišao na pola uspješnog mandata?

Roman Šušković Stipanović kao nasljednik legendarnog Duška Ljuštine, na mjesto ravnatelja Kerempuha izabran je prije više od dvije godine i nije se činilo da ima problema u vođenju tog najposjećenijeg zagrebačkog kazališta koje iz godine u godinu ruši rekorde gledanosti, a sada je čini se dao ostavku

Komentari 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
15:20 31.05.2020.

Nije znao Roman Šušković Stipanović, da nijedna institucija kulture ne može opstati, ako ravnatelj nije debelo povezan sa političkim strukturama, koje iz proračuna daju sredstva za preživjeti. Onaj koji na takvu "suradnju" nije spreman, ne može izdržati kao intendant, jer se sve počinje urušavati, a najprije pucaju međuljudski odnosi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.