Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Zuber

Zapanjuje lakoća kojom te banka vodi u zavrzlame. Nema šanse da pobijediš

21.08.2022.
u 16:36

"Već deset godina ‘žulja’ me tema ‘švicarca’. I sad sam napokon odlučio snimiti igrano-dokumentarni film ‘Robovi’ jer dokumentarnim formatom nisam imao prostora ispričati priču kako želim. A želim potaknuti razgovor. Razgovarao sam i s gotovo svim akterima iz bankarskog svijeta. Kad s njima razgovarate bez kamere, to bude razgovor među ljudima koji se razumiju i često dijele iste probleme. Ali, čim on postane službeni, šalterski, kao da padne neka koprena i ispred sebe više nemate ljude nego umjetnu inteligenciju" kaže novinar i redatelj

Komentara 2

Avatar Hazl113
Hazl113
17:12 21.08.2022.

Na žalost onaj koji radi i dobija mirovinu mora imati posla sa bankom mada mnogi ne bi htjeli. Upravo radi toga osnovni račun na koji sjeda plaća i morivina bi trebao biti besplatan, a sve drugo neka poskupi od kartica nadalje. Sramota da se umirovljenicima uzima 12kn na vođenje računa, bez obzira kolika je mirovina. Nije isto da li imaš 1000 ili 10000kn.

DQ
Dq
16:56 21.08.2022.

Banke rade po zakonima za koje su pošteno platili da se proguraju u izglasaju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?