Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Zagrebački kvartet na nedjeljnoj matineji u HTV-ovu Studiju Bajsić

Zagrebački kvartet
arhiva VL
05.05.2011.
u 11:11

Gosti su pijanist Bruno Vlahek u praizvedbi svoga Gudačkog kvarteta, skladatelj Željko Brkanović, koji će prvi put izvesti svoj Klavirski kvintet, i talijanski oboist Gianfranco Bortolato koji će svirati Mozarta

Glazbeni program Hrvatskog radija i Glazbena proizvodnja predstavljaju koncerte nedjeljne matineje u Studiju Bajsić na Prisavlju koji donose koncert i razgovore s umjetnicima.

Na petom koncertu druge sezone koncerata Nedjeljom u Bajsiću, u nedjelju, 8. svibnja, u Studio Bajsić na Prisavlju u podne stižu Zagrebački kvartet i njihovi gosti: pijanist Bruno Vlahek predstavit će se kao skladatelj u praizvedbi svojega Gudačkog kvarteta (iz 2005. godine), dok će skladatelj Željko Brkanović prvi put izvesti svoj Klavirski kvintet. Gost koncerta i Zagrebačkog kvarteta je i talijanski oboist Gianfranco Bortolato koji će uz kvartet svirati glazbu Wolfganga Amadeusa Mozarta.

Ulaz na koncert je slobodan, ali uz najavu na telefon 060/506-606. Koncert prenosi Treći  program HR-a. Urednica je i voditeljica Iva Lovrec Štefanović.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije