Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregovori u tijeku

Wild Bunch želi otkupiti prava na Brešanovu 'Svećenikovu djecu'?

Svecenikova djeca
Borna Filić/Pixsell
28.04.2013.
u 22:13

Ukoliko bi pregovori završili uspješno, na projektu bi radio, kao najzvučnije ime, Sasha Baron Cohen

Filmska kompanija Wild Bunch zainteresirana je da otkupi prava na "Svećenikovu djecu" Vinka Brešana te se obratila Interfilmu. Producent Ivan Maloča komentirao je kako ovu informaciju ne može ni potvrditi ni demantirati jer u ovom trenutku ništa nije zaključeno, no zaista je Wild Bunch samo jedna u nizu stranih kompanija koje su zainteresirane za projekt.

Ukoliko bi pregovori završili uspješno, na projektu bi radio, kao najzvučnije ime, Sasha Baron Cohen. Ovo je još jedan dokaz da strani filmaši vape za originalnim idejama koje izlaze iz kanona holivudskog filma, a nije rijetkost da se rade ovakve prerade. Ovo bi bio prvi hrvatski film koji bi poslužio kao prerada.

 >>Svećenikova djeca najgledaniji domaći film u 21. stoljeću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije