Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna serija

Vraća se “Život na sjeveru”, Rob Morrow ponovno će glumiti dr. Joela Fleischmana

život na sjeveru
22.11.2018.
u 11:42

Vraća se i John Corbett u ulozi zgodnog radijskog DJ-a

Gotovo nema osobe koja ima TV, a da devedesetih nije gledala barem nekoliko sezona serije “Život na sjeveru” koja prati avanture mladog doktora Joela Fleischmana koji nije čitao sitna slova na ugovoru o svojoj školarini, pa umjesto neke njujorške klinike svoj studentski dug mora odraditi u mjestašcu Cicely u najudaljenijim krajevima Aljaske.

Tamo susreće niz bizarnih likova među kojima posebno pamtimo pilotkinju i ljubavnu pehisticu Maggie, zatim šutljivu Indijanku Marilyn, bivšeg NASA-ina astronauta Mauricea, blesavu konobaricu Shelly... Upravo zahvaljujući velikom i raznovrsnom glumačkom ansamblu, “Život na sjeveru” stekao je kultni status. Neki od njih, poput Peg Phillips koja je igrala vlasnicu lokalne trgovine Ruth-Anne više nisu ni živi, ali oni koji su među nama odlučili su, čini se, iskoristiti val revivala poznatih TV serija.

CBS je upravo najavio kako razvijaju nove nastavke “Života na sjeveru” u kojima će glavnu ulogu Joela Fleischmana iznova igrati Rob Morrow. Vraća se i John Corbett u ulozi zgodnog radijskog DJ-a, a prema trenutačno dostupnim informacijama priča će pratiti Fleischmanov povratak u Cicely, gdje se održava pogreb jednog od originalnih likova.

Komentara 1

SA
samoborka
17:53 22.11.2018.

Bezveze. Samo original je original, sve ostalo su u 99% slucajeva lose kopije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije