Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tisja kljaković braić

Kako nastaju hit karikature koje osvajaju regiju: Rekla sam mužu 'Ajde ti njušni ovo da vidimo je li korona'

07.12.2021.
u 13:31

S Tisjom Kljaković Braić, koja nas uveseljava u ovim sivim vremenima, razgovarali smo o karikaturama, predstavi, izložbi, knjigama, uspomenama i smijehu. Njezina retrospektivna izložba "Spomenik živom čoviku", postavljena u Klovićevim dvorima, kojom predstavlja svoj 20-godišnji likovni rad, produljena je zbog velikog interesa publike. Njezina nedavno predstavljena knjiga "Oni 2", najprodavanija je knjiga ovogodišnjeg Interlibera. Po zbirci njezinih pripovijedaka "U malu je uša đava", koja je prvo izdanje doživjela još prije pet godina, Mario Kovač postavlja dramsku predstavu u HNK Split, čija će premijera biti 10. prosinca.

Komentara 1

KO
komifo
15:26 07.12.2021.

Genijalka, hvala na svakom radu, toliko se prepoznajemo i nasmijemo ja i moj dragi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?