Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetnost koja šokira

Vodimo vas u prvi Muzej vagine na svijetu!

21.11.2019.
u 12:46

U Camden marketu u Londonu nakon godina crowfounding kampanje pokrenut je muzej posvećen znanstvenim, povijesnim i kulturološkim aspektima vagine

Nakon Muzeja penisa na Islandu bilo je pitanje trenutka kada će i gdje osvanuti Muzej vagine. 

1/5


Iako je to granično pitanje kulture, ali s obzirom da nosi naziv muzeja, odlučili smo događaj popratiti i obavijestiti vas da je Muzej vagine upravo otvoren u Londonu.


Otvorila ga je Florence Schecter koja eksponate skuplja godinama i usporedo je u to ime vodila žestoku crowdfunding kampanju za njegovo otvorenje, a smješten je u srcu nekonvecionalnog Camden marketa. Osim zabavne funkcije, namjena Muzeja vagine je i edukativna pa donosi cijeli set znanstvenih, povijesnih i kulturoloških istraživanja iz područja ženske intime o kojima ne možete učiti u školi i na internetu.  


Paralelno, pokretači muzeja najavljuju, radi se i na popratnom programu koji uključuje koncerte, predstave, radionice, kvizove i stand up show na temu vagine.

Tko bi rekao da vagina može biti tako arty?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije