Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatka Kolarević
Povratak na članak

Odbijam vjerovati u floskulu da ljude ne zanima kultura

Malo tko u Hrvatskoj živi dobro, jednostavno rečeno zatrovani smo sveopćom paralizom našega društva, primjećuje HRT-ova novinarka

Komentari 5

Avatar mama mia
mama mia
08:53 24.09.2017.

Kod Bosanaca i Hercegovaca je kultura umene a umene tek i ima se mi imamo

VL
AL
Alkana
10:58 28.09.2017.

Naravno da nas zanima kultura i želimo više takvih sadržaja i na portalima. Gđa Vlatka je odlična! Volim gledati sve njene emisije, izgleda da ih sada više nema. Šteta što nema više takvih emisija iz kulture umjesto razbojničkih filmova uu udarnim terminima.

VL
JI
Ja i Ja
13:41 24.09.2017.

mama mia@ kod tebe je očito da nisi iz Bosne i Hercegovine, pošto su tamo ljudi bar donekle pismeni. Evo zajedno sa svojim kolegom po intelektualnoj razini ( mislim naravno na v-e) upiši lijepo osnovnu školu (ima ih i za osobe sa posebnim potrebama), pa onda nakon što završiš istu lijepo komentiraj. Ovako nitko, pa vjerojatno niti ti, nije u stanju shvatiti što bi to točno tvoj maloumni komentar trebao značiti...

VL
NV
NV
09:35 24.09.2017.

Ljude u hr zanima. Ne zanima krezbe domoljubne poštene hrvatine. Njih zanimaju samo prinadležnosti koje jo mogu namaknuti.

VL
MA
Marvin
19:30 24.09.2017.

Ja obidem sve muzeje po Zagrebu , dodjem doma i napijem se na kraju vide iz pipe i sit sam .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.