Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Vlasta Delimar heroina je 21. stoljeća u labinskoj Lamparni

Vlasta Delimar
arhiva VL
19.09.2011.
u 15:02

“Idila iskonskog jedinstva za koju je potrebna jedna žena i jedan muškarac važna je odrednica moje umjetnosti. Ova izložba mali je pogled u zrcalo da se još jednom preispita ispravnost vlastitog puta”, rekla je Vlasta Delimar

“Istarski transdisciplinarni umjetnički festival i laboratorij”, zamišljen kao otvorena, međunarodna platforma za istraživanje, eksperimentiranje i razvoj novih umjetničkih i komunikacijskih formi, ove se godine dvanaesti put održava u KuC-u “Lamparna” u Labinu. Ove su godine tema heroji 21. stoljeća, a u četvrtak, 22. rujna predstavljaju svoju prvu heroinu, Vlastu Delimar i njezinu izložbu “Spoznaja sebe” (Crtice).

– Idila iskonskog jedinstva za koju je potrebna jedna žena i jedan muškarac važna je odrednica moje umjetnosti. Ova izložba mali je pogled u zrcalo da se još jednom preispita ispravnost vlastitog puta – rekla je Vlasta Delimar u povodu izložbe koja podsjeća na njezine performanse.

Ključne riječi

Komentara 1

OR
orisis
19:33 19.09.2011.

Vidi raskosh!Ne znam kak bi ljudstvo opstalo bez ove slike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije