Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK Zagreb

Vještica Hillary ide u operu na nedjeljnoj matineji HNK Zagreb

Dora Lipovčan
arhiva VL
03.03.2011.
u 11:51

Vještica Hillary u radijskoj je igri osvojila dvije ulaznice za operu i nije sasvim sigurna bi li se radovala nagradi ili bila razočarana. Opera? Što to može biti?

Vještica Hillary u radijskoj je igri osvojila dvije ulaznice za operu i nije sasvim sigurna bi li se radovala nagradi ili bila razočarana. Opera? Što to može biti? Hillary svojom vještinom vještičarenja pronalazi stručnjaka za operu – ovjerenu vješticu i opernu pjevačicu Mariu Bellcantu! A budući da joj Hillary obećava svoju drugu besplatnu kartu, Maria upozna vješticu sa svijetom opere koji je ujedno i svijet osjećaja. Toliko strasti, radosti, tuge i ljutnje može se izraziti samo u operi. Kazališni igrokaz Petera Lunda "Vještica Hillary ide u operu", uz dobru mjeru vještičje i kazališne magije duhovitošću se, šarmom i napetošću uspješno bavi formiranjem glazbenog ukusa najmlađeg naraštaja – budućih poklonika opere.

Svoje najmlađe povedite da upoznaju vješticu Hillary i operu u nedjelju u zagrebački HNK, na matineju  u 11 sati. Vještica Hillary je Dora Lipovčan,a ostale uloge pjevaju Marija Kuhar Šoša, Gorana Biondić i Kazuhiro Tamari.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije