Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Retrospektiva

Više od tri tisuće posjetitelja razgledalo Bukovčevu izložbu

bukovac
Tomislav Miletić/Pixell
12.02.2010.
u 17:30

Zbog velikog zanimanja publike za izložbu slika Vlahe Bukovca, galerija Klovićevi dvori produžila je radno vrijeme, tako da je otvorena svakodnevno od 11 do 20 sati.

Zbog velikog zanimanja publike za izložbu slika Vlahe Bukovca, galerija Klovićevi dvori produžila je radno vrijeme, tako da je otvorena svakodnevno od 11 do 20 sati.

Organizatori vrijedne Bukovčeve izložbe, koja će u Zagrebu biti otvorena samo do 28. veljače, izlaze ususret ljubiteljima umjetnosti jer će se teško ponovo skupiti 98 sjajnih slika iz različitih muzeja i privatnih zbirki. Poslije Haaga, u prvih deset dana izložbu je u Zagrebu vidjelo tri tisuće posjetitelja.

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:25 13.02.2010.

u bukovčevom slikarstvu nema ničeg osim dobrog zanatstva

OB
-obrisani-
00:32 13.02.2010.

po čemu je to bukovac svjetski slikar, kaj je ostavil u nasljeđe svjetskom slikarstvu, po čemu je njegovo slikarstvo revolucionarno, slike iz tog doba i takve ili bolje kvalitete mogu se naći u tisućama primjeraka od australije do amerike, njega je iznjedrilo hrvatsko malograđansko društvo i novo komponirani bogataši kojima je zgodno imati nešto od bukovca u svojim faux salonima jer drugo ne razumiju, katastrofa

DO
doktorica
18:13 12.02.2010.

Izuzetna izložba našeg velikog umjetnika svjetskog glasa kojime se možemo ponositi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije