Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja zbirka

Vesni Krmpotić u Vrgorcu uručena pjesnička nagrada Tin Ujević

'vesna krmpotic stanzl'
''
07.07.2013.
u 17:12

Pjesnikinja je nagradu dobila za zbirku "Žar ptica" koju je izdala Matica hrvatska

Hrvatska pjesnikinja Vesna Krmpotić u Vrgorcu je primila nagradu Tin Ujević koju dodjeljuje Društvo hrvatskih književnika za najbolju hrvatsku recentnu pjesničku zbirku. Uglednu nagradu Vesna Krmpotić je osvojila zbirkom \"Žar ptica\" koju je objavila Matica hrvatska. U konkurenciji su bile pedeset i tri pjesničke zbirke. Vesna Krmpotić autorica je iznimno opsežnog i raznorodnog pjesničkog i proznog opusa, a u hrvatskoj književnosti djeluje već gotovo šezdeset godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije