Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domingo u Zagrebu
Povratak na članak

Veliki pjevač i pošten umjetnik oduševio tisuće ljudi u Areni

Angel Blue i Micäela Oeste bile su ne samo ukras pozornice nego i odlične partnerice slavnom tenoru

Komentari 5

EU
EUfan
15:30 22.10.2011.

Koncert za pamćenje po svemu. Pa čak i po neumjesnom nastupu Tony boya.

VL
ST
stela
15:39 22.10.2011.

Gospodine Pofuk, nadam se da nemate kcer. Zenu rijetko nazivaju \"ukrasom\" cak i lokalne pijandure u 21. stoljecu. Ovo su dvije ne samo talentirane vec i skolovane pjevacice, a ne porculanske lutkice koje su nekim slucajem sinoc popjevale.

VL
JA
javornov
15:42 22.10.2011.

Može li mi netko objasniti kako se Cetinski utrpao Domingu i to već treći put??

VL
VL
????
15:48 22.10.2011.

@javornov I ja bih to voli znati kak se uspije uvaliti, bit će su prijatelji, a Plácido je prepristojan gospodin da bi Toniju rekao da mu tamo nije mjesto. Čudi me da dvorana nije bila popunjena, nažalost izgleda da uu našem lijepom gradu prolaze samo ili novokomponovana ili alternativna nazoviumjetnost.

VL
DU
Deleted user
08:21 23.10.2011.

Običaj je da se takvi koncerti održavaju u pravim koncertnim dvoranama a kako je ovaj bio dobrotvorni onda je logično da je organiziran u Areni. Koncert je organizirala agencija Nobilo&Cetinski pa je time sve jasno zašto je nastupao i Tonyy ali nije jasno kako nitko nije upozorio Dominga iz koje i kakve je obitelji. Sve košta pa i taj nastup uz svjetski poznatog pjevača. I budimo iskreni, Domingo ima 70 godina, pregrmio je jednu tešku operaciju, nije da više ne može pjevati, dapače, ali to više nije pravi Domingo. Može on govoriti koliko hoće da će pjevati tako dugo dok može ali treba se znati povuči na vrijeme. Navodno su ga vodili u HNK na operu Trubadur. Majko mila, mora da je svako malo padal u nesvjest od užasa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.