Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz srpskih medija

Vedrana Rudan: Ne bojim se korone nego fašizma koji uz nju ide u ime zaštite zdravlja nacije

Vedrana Rudan
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
04.05.2020.
u 15:35

Hrvatska književnica ispričala je srpskom Blicu kako provodi dane u karanteni i što očekuje nakon nje

U Srbiji uskoro izlazi novo izdanje knjige "Kad je žena kurva, kad je muškarac peder" hrvatske književnice Vedrane Rudan koja je tim povodom dala intervju za srpski Blic u kojem je osim toga da je 1. svibnja proslavila s mužem i prijateljima u karanteni, ustvrdila i da ne zna jesu li za Hrvate i Srbe od korona opasniji naši i njihovi političari. 

Osvrnula se i na vrijeme poslije korone u kojem, kazala je za Blic, vlasnik Amazona i njemu slični više neće zarađivati milijun dolara na minutu nego dva. 

- Sitni koronaši, ima nas oko devet milijardi, zarađivat će umjesto deset centi pet. Pričat će tko preživi, ako bude imao vremena za priču. Novi svjetski poredak teško da će robovima ostaviti vremena za pričanje priča - rekla je srpskim medijima.

Ispričala je Blicu i kako je njoj i njenom suprugu u karanteni dobro jer nemaju problema biti sa samima sobom i jedno s drugim te dodala da se ne boje korone, več da se boje fašizma koji uz nju ide i koji će nakon nje ostati u ime zaštite zdravlja nacije. 

- Hitler je po drugi put među nama. A borci za slobodu čuče usrani iza zaključanih vrata - zaključila je Rudan za Blic.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Observer
Observer
16:22 04.05.2020.

Hrvatska knjizevnica ? Ni ona se ne smatra takvom.

Avatar BosnaArgentina
BosnaArgentina
16:11 04.05.2020.

Pa gospo Rudan u tom svom strahu se oboružajte bombama pa sa Boškom Buhom ili već nekim sličnim ponovo na bunkere...ako ništa bar vam je tifus zagarantiran.

Avatar urbanihercegovac
urbanihercegovac
16:01 04.05.2020.

rekla je sve o sebi pokazala koliko je jadna na poćetku krize kada se zasrala i pogubila od straha... trebala bi se preseliti u srbiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije