Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SC

Vedran Perkov izlaže radove pod kontrolom

vedran perkov
ar
16.11.2011.
u 16:03

Naziv izložbe dolazi kao tvrdnja i motiv izložbe nakon dugogodišnjeg autorova djelovanja jer on odbacuje bezbrižnost i slučajnost te utvrđuje dominaciju provjere i prevlast nadzora nad pojedincem, organizacijom, teritorijem, zajednicom

Izložba pod nazivom " Everything is Under Control" umjetnika Vedrana Perkova održat će se u srijedu 23. studenog u Galeriji SC s početkom u 20 sati. 

Naziv izložbe dolazi kao tvrdnja i motiv izložbe nakon dugogodišnjeg autorova djelovanja jer on odbacuje bezbrižnost i slučajnost te utvrđuje dominaciju provjere i prevlast nadzora nad pojedincem, organizacijom, teritorijem, zajednicom. Iskustvo zrelog razmišljanja i funkcioniranja današnjeg društva koje nalaže i provodi kontrolu u svim segmentima življenja; da bi se s jedne strane pridonijelo sigurnosti i zaštiti, a s druge dobilo uvid u osobno i tajno, okvir je koji je obilježio autorov rad. Sistem pravila, određenost i kontrola neizbježni su u svijetu financija i u svijetu umjetnosti.

Devet godina nakon izložbe u Galeriji SC (s Claudijom Nanni i Petrom Stanovićem, u listopadu 2002.), koja je bilo jedno od Vedranovih prvih predstavljanja, a neposredno nakon diplome na Akademiji u Breri, imamo prigodu vidjeti Vedrana Perkova u istom prostoru, ovaj put slijedom poziva za samostalan nastup. Diplomirao  je slikarstvo na Accademia di Belle Arti di Brera u klasi prof. Diega Esposita. Rođen je u Splitu 1972. godine.


Izložba traje do 3. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije