Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dajte svoj glas

Vecernji.hr anketa: Najbolji umjetnički film godine!

Najbolji umjetnički film
Vecernji.hr
31.12.2012.
u 10:03

Na kraju godine radimo liste najboljih i najlošijih stvari, a mi ćemo vama dati da sami izaberete najbolje u protekloj godini.

Gotovo da nema filmskog kritičara u svijetu koji Ljubav Michaela Hanekea ne stavlja među tri najbolja filma ove godine, ako ga već ne stavlja na prvo mjesto. Kraljevstvo izlazećeg mjeseca Wesa Andersona spominje se kao jedan od sigurnih kandidata  za najbolji film godine. Možda vas se najviše dojmio Cosmopolis Davida Cronenberga ili Klip Maje Miloš?

Dajte svoj glas i pomognite nam da izaberemo najbolji umjetnički film 2012.

Specijal našeg portala o pregledu godine možete pratiti OVDJE. Svaki dan objavljujemo nešto novo!

 

Na kraju godine radimo liste najboljih i najlošijih stvari, a mi ćemo Vama dati da sami izaberete najbolje u protekloj godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije