Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZKM

Večernji list daruje ulaznice za predstavu ALISA U ZEMLJI ČUDESA

ZKM
Foto: Marko Ercegović/ZKM
1/10
21.02.2019.
u 14:18

Odgovorite točno na naše nagradno pitanje i osvojite 3x2 ulaznice za predstavu koja će vam pobuditi ugodna sjećanja na djetinjstvo i odrastanje!

„Kada je Lewis Caroll prvi put ispričao svoju Alisu, tek kako bi zabavio skupinu djece, vjerojatno nije ni sanjao da će unijeti preokret u dječju književnost.“ (Ivor Martinić)

Zagrebačko kazalište mladih nudi drukčiju i originalnu priču o Alisi koja ne želi odrasti, strahujući da će, ako se to dogodi, ostati bez mašte. Predstava je namijenjena svim generacijama, djeci od devete godine naviše, roditeljima, bakama i djedovima. Doživite spektakl boje, svjetlosti i glazbe te finale s pjesmom Alisa Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrle.

Predstava je dobila četiri nagrade na 18. Naj, naj, naj  festivalu 2018. godine: Renata Carola Gatica za najbolju režiju;  Petar Leventić za ulogu Kraljice u kategoriji najbolje sporedne muške uloge; Isidora Spasić i Igor Vasiljev (za najbolju scenografiju) te Decker+Kutić za najbolju kostimografiju. 

Omiljenu predstavu svih generacija možete gledati u petak 22. veljače u 11 sati ili u subotu 23. veljače u podne u Zagrebačkom kazalištu mladih.

U predstavi glume: Anđela Ramljak, Barbara Prpić, Marica Vidušić, Rakan Rushaidat, Sreten Mokrović, Vedran Živolić, Dado Ćosić, Petar Leventić, Edvin Liverić, Mateo Videk, Tina Orlandini.

Večernji list samo za svoje čitatelje i njihove najdraže osigurao je 3 x 2 ulaznice za izvedbu predstave Alisa u zemlji čudesa u subotu 23. veljače. Odgovorite na naše nagradno pitanje i budite kreativni jer nagrađujemo tri najkreativnija odgovara.

Nagradni natječaj traje do petka 22. veljače u 12 sati.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak 22. veljače do 14 sati.

Sretno!

 

Sretni dobitnici su:

Hanna Draga Pećnjak
Zrinka Mikić
Tajana Pran

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije