Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Vecernji. hr i Kazalište KNAP daruju karte za predstavu 'Niko i Ništ'

niko i ništ
21.01.2010.
u 12:15

Vecernji.hr i Kazalište KNAP daruju vam dvije ulaznice za predstavu "Niko i ništ"! Ova urnebesna satirična komedija na repertoaru je peščeničkog kazališta u petak 22. siječnja, a počinje u 20 sati.

Satirična komedija "Niko i ništ" autora i redatelja Saše Anočića još uvijek je na repertoaru Kazališta KNAP, a ponovno će se izvoditi u petak, 22. siječnja. Za one koji nisu upoznati, Anočić je autor i redatelj koji je izmislio i oživio sad već legendarnog gospodina Lojtricu koji se već nekoliko godina izvodi na sceni KNAPA.

Dok se gospodin Lojtrica hvatao u koštac s nemanima i opakim bolestima zdravstvenog sustava, novi heroj Kazališta KNAP sukobit će se s onima koji djeluju u pravosudnom sustavu.

Nakon što mu u njegovu malom rodnom mjestu, gdje je kanio sretno proživjeti svoj sretni život, oduzmu pravo na obiteljsku kućicu i ono malo zemlje oko nje, odlučuje pravdu potražiti u velikom gradu.

Kako će se neiskvareni Niko snaći u raljama velegrada i hoće li istjerati pravdu na čistac, ostaje vidjeti na sceni KNAP-a. U predstavi glume (multiplicirane uloge) Marko Makovičić, Jerko Marčić, Janko Rakoš i Dean Krivačić.

Ovom prilikom Vecernji.hr i Kazalište KNAP daruju vam dvije ulaznice za predstavu "Niko i ništ'" Sve što trebate napraviti jest poslati e-mail na adresu nagradna_igra@vecernji.net (u predmetu poruke napisati "Niko i Ništ"), a najbrži će osvojiti dvije karte.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije