Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
knjižnica

Vava Simčić i Zoran Žmirić predstavljaju se na Kavi i kolačima

kava i kolači
\"
01.03.2012.
u 14:51

Vava Simčić autor je romana "Odstranjivač ljubavi", a Zoran Žmirić riječki je glazbenik i pisac koji će ovom prigodom predstaviti vlastitu knjigu "Riječke rock himne", sjajnu antologiju, povijest riječkog rocka

Vlado Simčić Vava, riječki glazbenik i pisac, predstavlja se na razgovoru "Kava i kolači" u subotu 4. ožujka od 18 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića. Vava Simčić autor je romana "Odstranjivač ljubavi" koji će na susretu predstaviti pisac i prevoditelj Boris Perić, poznat i kao gitarist benda Laufer. Osim njega, predstavit će se i Zoran Žmirić, riječki glazbenik i pisac koji će ovom prigodom predstaviti vlastitu knjigu "Riječke rock himne", sjajnu antologiju, povijest riječkog rocka, dnevničke zapise o odličnoj, živoj i beskompromisnoj rock-sceni u bivšoj Jugoslaviji i današnjoj Hrvatskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije