Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predavanje

Urbane intervencije MM centra od 1977. do 1989. godine

Akcija Zaboravljena lokomotiva, 1977.
Akcija Zaboravljena lokomotiva, 1977.
29.03.2011.
u 07:48

Ivan Ladislav Galeta, Ivan Paić i Nives Sertić predstavljaju prošlost malog prostora iz Savske

Ove srijede, 30. ožujka, u sklopu svog redovnog programa – „Priroda, multimedij i virtualnost„ Ivan Ladislav Galeta će uz projekciju fotodokumentacije  govoriti o intervencijama MM centra SC u urbano tkivo Zagreba, odnosno, događanjima, akcijama, intervencijama i sl. koje su dolazile iz MM-a, a odvijale se izvan svog matičnog prostora.

Program će se održati u MM centru, u 17 sati. Gost predavanja bit će dugogodišnji suradnik i sadašnji voditelj programa MM centra SC Ivan Paić, a za uvodnu riječ  o projektu „O MM“ pobrinut će se Nives Sertić (autorica umjetničkog projekta O MM 1/3).

Komentara 1

TA
tatamlata
08:13 29.03.2011.

Oprostite meni primitivcu brdjanu ali samo da pitam dali se misli na Multimedijalni Centar u sklopu Studentskog centra u Zagrebu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije