Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni napadi
Povratak na članak

Ugledni crnogorski pisac i izdavač na udaru nove vlasti

Apel suradnika i autora izdavačke kuće Otvoreni kulturni forum Cetinje: zaštitite Popovića od napada ministrice kulture.

Komentari 3

DE
Demigodessnixie
17:32 26.02.2021.

Sramota od "ministarke" koja sama sebe proglasava chetnikom progoni crnogorskog knjizevnika....sramota je ovo sto se dogadja u Crnoj Gori, a na zalost vidjeno i prozivljeno vec odavno

VL
AU
Autorica
11:17 27.02.2021.

S. Kvake, potpuno ste u pravu. Najgore prakse: vanity publishing, selektivno placanje, stampanje knjiga bez potpisanih ugovora, neuplaćivanje royalties i sl. Većina crnogorskih autora mole da budu zaštićeni od istog.

VL
DU
Deleted user
12:18 26.02.2021.

Kao i uvijek, pare su u pitanju. Ako dovedeš u pitanje financiranje kojekakvih ''slobodnjaka'' i ''društvenjaka'' s državne dojke slijedi jaukanje do neba o napadu. Kakva je to izdavačka kuća ovisna o državi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.