Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Art kvart RezervArt
Povratak na članak

U Varaždinu podižu umjetničko naselje na 60.000 kvadrata s parkom skulptura i prostorom za koncerte za 30.000 ljudi

Bivši industrijski prostor bit će mjesto buduće likovne kolonije umjetnika iz cijelog svijeta te buduće specijalističke kiparske majstorske radionice Nikole Vudraga. Golem prostor s planiranim parkom skulptura, ni jednom nižom od pet metara, postat će novo središte za upijanje i demonstraciju kulture, jedinstven ne samo u Hrvatskoj nego i u ovom dijelu Europe

Komentari 1

Avatar kaiserschmarrn_umjesto_bureka
kaiserschmarrn_umjesto_bureka
07:43 18.09.2020.

jako lijepa prica. skoro da sam siguran da ce projekt postat samoodrzljiv. neka sam za sebe presudi svako kako zvuci bolje u kontekst recena poveznica: palais de tokyo/site de creation contemporaine ili bec-varazdin-dubrovnik/zeitgenössische kunst. svaka cast gospodinu nikoli vudragu i svakako gradu varazdinu, bivsim glavnim gradom a sada i centru hrvatske moderne kulture. bravo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.