Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ECCLESTONI Ne posustaje medijska potraga za poznatom Riječankom

U Rijeci Slavici ni traga

18.11.2008.
u 18:16

Uzalud su fotoreporteri proteklih dana čekali pred stanom jedne od najpoznatijih Riječanki u svjetskoj džetseterskoj eliti jer - Slavica Ecclestone nije došla u posjet svom mlađem bratu Zoranu Radiću koji živi u Rijeci, točnije u Marčeljevoj Dragi, zapadnom rezidencijalnom dijelu Rijeke.

Slike gole Slavice Ecclestone

Novinarska potjera za bogatom razvedenicom

Slavica Ecclestone napustila Bernieja?

Rastaju se Slavica i Bernie Ecclestone?

10 najskupljih slavnih rastava

Slavičin dolazak njemu nije bio niti najavljen jer - javna je tajna - već dulje nisu u dobrim odnosima. No, vijest da je Slavica u rodnoj Rijeci - mjestu gdje je i odrasla te počela s poslom - donijeli su novinari britanskih novina koji su je ondje i tražili. Nick Pisa, dopisnik Sunday Mirrora iz Rima, danima obilazi Rijeku i Mariniće u kojima, vjeruje, u domu za starije osobe boravi Slavičina majka Ljubica.

- Nisam je pronašao, niti sam uspio razgovarati s majkom - kaže Nick.

Večernji list doznaje kako je jedan od druge dvojice Slavičine braće viđen proteklih dana u Rijeci, točnije na izlasku iz stana njihove majke na Bulevardu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića. No, kako majka ondje već neko vrijeme ne boravi, pretpostavlja se da je možda išao po račune ili nešto treće.

 Slavica ni inače, kada je dolazila u Rijeku sa suprugom i kćerima, dok su bile manje, nije odsjedala kod majke u stanu. A ni kod brata. Dolazila je najčešće jahtom na kojoj je i boravila, odnosno privatnim zrakoplovom.

U Zračnoj luci na Krku - gdje je po nekim izvorima Slavica sletjela - bili su vrlo "zakopčani" na pitanje je li njezin privatni zrakoplov proteklih dana sletio i je li Slavica viđena ondje.

- Ecclestoni su naši dragi i česti gosti i ja vam niti mogu, a konačno, niti želim reći jesu li nedavno viđeni kod nas. Privatni zrakoplovi svakodnevno slijeću kod nas i ne možemo govoriti čiji su ni tko je u njima doputovao. To je naša poslovna politika - bio je izričit direktor zračne luke Mario Pašćenko.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije