Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZFF

U Plesnom centru dokumentarac o rušenju Slobodana Miloševića

Rušenje diktatora
Rušenje diktatora
19.10.2010.
u 11:28

Utorak na festivalu obilježavaju novi film Xaviera Dolana, dokumentarac "Pošast" te "Kad odemo", aktualni njemački kandidat za Oscara.

Zahuktava se ZFF, koji danas prikazuje novi, estetski privlačan, a narativno slabiji film Xaviera Dolana “Izmišljene ljubavi” te dokumentarac “Pošast” o neobjašnjivom pomoru pčela u Americi. 

Očekujemo da će najbolji dojam ipak ostaviti “Kad odemo”, drama o srazu tradicionalizma i demokracije prikazana kroz priču o obiteljskim pritiscima na mladu tursku imigranticu u Njemačkoj. 

U Plesnom centru prikazuje se dokumentarac "Rušenje diktatora", sniman u posljednjim danima Miloševićeva režima. Uz projekciju je najavljen razgovor sa Srđom Popovićem, jednim od osnivača srbijanskog Otpora. Bit će zanimljivo čuti što čovjek koji je masovnim prosvjedima prisilio Slobodana Miloševića na uzmak misli o aktualnim, mnogo destruktivnijim neredima u Beogradu.

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:20 19.10.2010.

srbija nije zadnja država koja je zbacila komunističku diktaturu. u hrvatskoj su komunisti prerušeni u razne kvazidemokratske sranke još na vlasti. njemačko pravosuđe traži onog komandanta udbe da mu sudi za mnoštvo zločina, ali nema majci. ali zato glavaš, dudek polančec i ostali dudeki bivaju ekspresno osuđeni od istog tog perkovića iako se njihovi zločini ne mogu ni u snu mjeriti sa zločinima perkovića i bratije. naopako. u hrvatskoj nema slobode, pravde i jednakosti dok se perković, manolić, boljkovac i ostali fašističko-komunistički teroristi ne izvedu pred sud

AU
autoritet
13:56 19.10.2010.

Koga briga? Pa danas je jasno da su Slobu naslijedili jednaki četnici.

OB
-obrisani-
14:48 19.10.2010.

NEMOJTE BITI LJENI KOPIRATI OVO I ZALJEPITI GORE NA WWW. pogledajteee http://www.ultrasonline.com/ref/loza11/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije