Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hollywood

U Los Angelesu održana premijera "Priče o igračkama 3"

priča o igračkama 3
14.06.2010.
u 12:50

"Priča o igračkama 3" u hrvatska kina stiže 8. srpnja, sinkronizirana na hrvatski i u Disney digitalnoj 3D tehnici.

Proteklog je vikenda u Los Angelesu održana svjetska premijera dugoočekivanog trećeg nastavka "Priče o igračkama". Tim povodom u kinu El Capitan okupili su se svi glumci koji su posudili glasove likovima iz filma: Tom Hanks, Tim Allen, John Ratzenberger, Michael Keaton, Joan Cusack i drugi, no najveću pažnju medija izazvala je Britney Spears koja je spremno pozirala u društvu igračaka iz filma.

"Priča o igračkama 3" vraća Woodyja, Buzza i njihovu družinu na velike ekrane. Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu u vrtiću! Ali neobuzdana dječica svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg. U avanturi im se pridružuju i novi likovi - plastični i plišani - uključujući Barbienog kompanjona, vječnog neženju Kena, ježa sa zelenim hlačama na tregere gospona Bodljoslava te roza medu Maznog Zagrljajčića koji miriše na jagode.

Redatelj Lee Unkrich govori kako su nastavili Pixarovu tradiciju tkanja humora u ozbiljnu priču. “'Priča o igračkama 3' govori o promjeni”, objašnjava Unkrich. “Govori o prihvaćanju promjena u životu. Govori o likovima koji su suočeni s velikim promjenama te o načinu na koji se s njima nose - Woody i druge igračke s činjenicom da ih je Andy prerastao, Andy s odrastanjem, Andyjeva mama s činjenicom da joj je sin odrastao i da odlazi u svijet. Priča započinje u trenutku kad se likovi nalaze na životnim prekretnicama.”

“Priča o igračkama oduvijek je govorila o nama”, nastavlja izvršni producent John Lasseter koji je režirao prva dva nastavka. “Toliko je mene, Andrewa, Petera (Doctera) i Leeja (Unkricha) utkano u priče o Buzzu i Woodyju, a 'Priča o igračkama 3' nastavlja tu tradiciju. Ja sam se osobno mogao potpuno vratiti u doba kad sam vodio sina na koledž i prizvati taj osjećaj. Kad smo ga smjestili u njegovu sobu u domu, žena i ja spremili smo se za odlazak. Mislili smo da će se on okrenuti i zaputiti u svoju sobu. Međutim, on se nije micao. Dok smo mi odlazili autom, on je samo stajao i mahao, i ja sam „pukao“ i počeo plakati. To je bio vrlo intenzivan osjećaj. Netko je s tobom od rođenja, a onda odjednom ode. Vrijeme između 'Priče o igračkama 2' i 'Priče o igračkama 3' bilo je kao stvoreno da Andy odraste, a slične su se stvari događale i u našim životima.“

"Priča o igračkama 3" u hrvatska kina stiže 8. srpnja, sinkronizirana na hrvatski i u Disney digitalnoj 3D tehnici. Ponovno udružena glumačka postava u sinkroniziranoj verziji filma uključuje Krešimira Mikića, Ranka Zidarića, Maju Posavec, Pjera Meničanina, Mirelu Brekalo, Ljubomira Kerekeša, Nenada Cvetka, Božidara Smiljanića, Marina Armana Grbinu, Dinu Jelusića, Janka i Jelenu Popović Volarić, Ivu Vučković...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije