Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivni rastanak

Umrli su Kobe Bryant, Kirk Douglas, Branko Lustig... ovako ih je ispratila Billie Eilish

10.02.2020.
u 08:47

Osim svojom obradom Beatlesa, Billie Eilish zapalila je društvene mreže zbunjenom reakcijom na pjesmu Maye Rudolph i Kristen Wiig

Jedan od najupečatljivijih trenutaka na jučerašnjoj dodjeli Oscara bio je nastup Billie Eilish, koja se oprostila od svih filmskih velikana koji su preminuli u proteklih godinu dana.

Dok je pjevala svoju emotivnu obradu pjesme "Yesterday" velikih Beatlesa, iza njenih leđa nizala su se imena slavnih glumaca i redatelja, ali i manje poznatih filmskih radnika poput montažera i kompozotira, koji su svojim radom zadužili svijet.

Među velikanima poput Kobea Bryanta, Ripa Torna, Terryja Jonesa, Agnes Varde, Anne Karine, Doris Day, Franca Zeffirellija, Petera Fonde i Kirka Douglasa zasluženo se našlo i ime našeg pokojnog oskarovca Branka Lustiga.

 

Prije nastupa čija se snimka već počela puštati po hrvatskim radiopostajama, Billie Eilish zapalila je društvene mreže svojom zbunjenom reakcijom na pjesmu Maye Rudolph i Kristen Wiig, koja je možda najbolje dođarala jaz između pop zvijezda nove i starije generacije.

Komentara 1

CV
cvikcange
09:27 10.02.2020.

Lustig je umro 2019, u mjesecu studenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije