Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon SC-a

Turneja fotografija s izložbe "Organ Vida" počinje u Sarajevu

sarajevo, izložba
arhiva VL
03.06.2010.
u 09:50

Tema izložbe, koju smo tijekom svibnja već imali prilike vidjeti u zagrebačkom SC-u, je pokret, a "pokrenut" će se i sama izložba koja nakon Sarajeva kreće na turneju

 

U Sarajevu se u subotu otvara izložba "Organ Vida" koju smo tijekom svibnja  već imali priliku vidjeti u zagrebačkom SC-u.

Izložba se otvara u 13 sati u galeriju ASA Art Gallery (Bulevar Meše Selimovića 16). Biti će izložano svih 45 fotografija od 32 autora, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Tema izložba i fotografija  je - pokret, a organizotori ovu izložbu koja nakon sarajeva kreće na turneju po nekiliko gradova, vide kao utiranje puta za međunarodnu kulturnu suradnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije