Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA Radi promocije kandidata iz Operacije Trijumf

Tonči Huljić opet nastupa na Dori

18.11.2008.
u 18:11

Da, istina je. Ove ću godine nastupiti na Dori – otkrio nam je danas skladatelj Tonči Huljić, a službeno potvrdio i Aleksandar Kostadinov, urednik projekta Dora 2009. Nakon što je Huljić prije otprilike mjesec dana, u radijskoj emisiji “Turki party”, rekao da ga Dora ne zanima i da za nju nema interesa, na iznenađenje svih, stigla je oprečna odluka.

Naime, pozivnicom za deset najizvođenijih skladatelja, koji se direktno plasiraju u finale Dore, Huljić je ove godine odlučio obrisati sve izrečeno te napisati pjesmu za jednog od natjecatelja reality showa Operacija Trijumf.

– Predomislio sam se jer želim afirmirati što više Trijumfovih izvođača. Nadam se da će sljedeće godine u Moskvu otići barem dvoje, ako ne i više kandidata. Naravno, iz više država iz regije – rekao je Huljić.

Ipak, svima im neće pisati pjesme jer to pravila ne dopuštaju. Na pjesmi s kojom će jedan od njih nastupiti Huljić je tek počeo raditi. Odluka da se vrati u “igru”, ojačala je skladateljsku listu XVII. Dore, što je posebno obradovalo Acu Kostadinova.

– Zahuktalo se! Imamo deset skladatelja, među kojima i Borisa Đurđevića iz Colonije i Miroslava Rusa. Očekujemo i mnoge velike autore te barem nekoliko dobrih debitanata – rekao je Kostadinov.


Kostadinov: Na Dori će biti gusto!

– 12. prosinca završava natječaj, a do Božića ćemo znati kompletnu listu izvođača. U polufinalu u kojem će se odlučivati televotingom nastupit će prijavljeni izvođači, a u finale će otići izabrane pjesme, ali i one od desetorice “pozvanih” skladatelja. U Opatiji će 27. i 28. veljače biti “gusto” – našalio se Aco Kostadinov koji uz Doru radi i na pripremama za 16. 5., dan odlaska izabranog hrvatskog predstavnika u Moskvu, na Eurosong – izbor za pjesmu Europe.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije