15 1°C
 • Avatar moderaturaVLječetnička
  moderaturaVLječetnička:

  Evo kaj je napisao izravni sudionik tog proboja i tadašnjih zbivanja....svi mogu ako se potrude pronaći tko stoji iza inicijala..... Te teorije o zaustavljanju mačku o rep objesite😉 D. T. · .uostalom fakti su bili ovakvi-varijanta A je bila da ... prikaži još! tuđman naredi evakuaciju bez otpora dok se još moglo.međutim u tom slučaju doveo bi u opasnost opstanak hrvatske kao države.varijanta B angažirati sve ( skromne nadasve ) snage i frontalno ući u bitku za Vukovar i doživjeti potpuni vojnički slom kao i kraj hrv.države i varijanta C pružati otpor u gradu koliko god možeš i dati hrvatskoj vojsci šansu da se dodatno naoruža,mobilizira i osposobi a politici da diplomatskim putem ishodi prekid sukoba.A POKUŠAJA PROBOJA NIJE BILO? daj to reci obiteljima izginulih tenkista kod marinaca,specijalcima lučkog,specijalcima iz varaždina,obiteljima izginulih gardista i hosovaca.PA JEDVA SMO ODBILI NAPAD NA NUŠTAR,KOJI DA JE PAO-PALI BI I VINKOVCI.   Ma treba li dodati još nešto ?Zaustavljeni su u pola Nuštra .To je moj dodatak na ove sjajne komentare.

 • juma:

  Nitko. Prestanite siriti lazi i dezinformacije iz udbaske kuhinje. Sve vise slicite na smece poput index-a ili exspress-a, prvo red udbaskih vijesti, pa red soros propagande.

 • Deleted user:

  Dobro tko su svi ovi likovi koji pljuju po Hrvatskoj i Domovinskom ratu a borave na portalu 0-24h.??? Sramota od administratora da ovo dopusta!

Još iz rubrike Kultura

Bakhe
Nagradni natječaj

Odabrani dobitnici ulaznica za predstavu „Bakhe“ u ZKM-u

QUATRO - briljantna baletna predstava kao uvod u priču o Romeu i Juliji u Lisinskom
PROMO

QUATRO - briljantna baletna predstava kao uvod u priču o Romeu i Juliji u Lisinskom!

Saša Broz
Saša Broz

'Naša je stvarnost davno prestala biti satira, više nije čak ni tragikomedija'

17