Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tematske večeri u Gradskoj kavani Zagreb

Dedić (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
11.10.2012.
u 15:43

Ekskluzivnim unplugged koncertom Arsena i Matije Dedića Gradska kavana Zagreb otvara seriju zanimljivih večeri koje će obogatiti društveni život Zagreba

Gradska kavana Zagreb u moderno uređenom ambijentu koji je uspio zadržati šarm starih vremena, svojim je gostima odlučila pružiti novu, profinjenu dozu zabave. Novi zabavni program poklapa se s osamdesetim rođendanom ove kultne institucije grada Zagreba, koja kod svojih gostiju prepoznaje nostalgiju za starim plesnjacima, romantikom i vrhunskom zabavom u nešto intimnijem okruženju.

Cijeli projekt svojim nastupom najavljuje poznata hrvatska glazbena obitelj. Cjelovečernju zabavu na prvom unplugged koncertu jamčit će legendarni šansonijer i priznati jazz pijanist i skladatelj - Arsen i Matija Dedić. Stihovi i klavirska pratnja hrvatskih glazbenih legendi posjetiteljima će pružiti doživljaj za pamćenje.

Poznata kao okupljalište hrvatske društvene i intelektualne elite iz poslovnog, kulturnog, zabavnog, političkog i javnog života, smještena na atraktivnoj lokaciji glavnog zagrebačkog trga, podno vrhova zagrebačke katedrale, Gradska kavana Zagreb tematskim večerima želi odgovoriti na želje svojih klijenata u potrazi za drugačijim oblikom zabave koji po mnogima nedostaje zagrebačkoj sceni. Naravno, jedan od ciljeva je ovim projektom zaintrigirati i nove goste, a među njima i sve veći broj turista koji posjećuju zagrebačku metropolu i na ovaj način mogu osjetiti duh starog Zagreba.

Nakon unplugged koncerata uslijedit će tradicionalne hrvatske večeri, božićni i novogodišnji programi, odnosno pregršt zabave za stanovnike glavnog grada Hrvatske, ali i za sve koji u Zagrebu borave neko vrijeme. Zanimljivo je i da će nove programe, odgovaranjem na anketne upitnike, kreirati upravo dragi gosti.

Koncert će se održati 12. listopada s početkom u 19h, a ulaznica za cjelovečernje događanje iznosi 200 kn. Sve goste očekuje intimna atmosfera (kapacitet je do 200 gostiju), uz slani i slatki snack te pića po promotivnim cijenama. Ulaznice se mogu rezervirati i kupiti u samoj Gradskoj kavani.

Želite prijaviti greške?