Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NABILDAO SE ZA VUKODLAKA

Taylor Lautner zadržao ulogu u 'Sumraku'

08.01.2009.
u 14:37

Nakon velikog uspjeha filma "Sumrak", rađenog po prvom romanu iz vampirskog serijala Stephenie Meyer, bilo je normalno da se po načelu "željezo se kuje dok je vruće" odmah krene i s ekranizacijom sljedećeg romana.

Nakon što je redateljica prvog djela Catherine Hardwicke odbila ubrzati stvar i odustala, kao njezina zamjena angažiran je Chris Weitz ("Američka pita", "Zlatni kompas"), a u drugom dijelu pod nazivom "Mladi mjesec", naravno, nastupit će i Kirsten Stewart kao Bella i Robert Pattinson kao Edward. No, pojavio se jedan mali problem s trećom glavnom ulogom.

U drugoj knjizi Edward ima mnogo manju ulogu, a s Bellom se mnogo više zbliži Jacob Black, kojeg je u prvom filmu glumio Taylor Lautner. A ne samo da je uloga Jacoba mnogo veća nego je i sam Jacob mnogo veći te se, između ostalog, otkriva da je on vukodlak.

Producenti nisu imali povjerenja u mladog Lautnera da će glumački ili fizički moći iznijeti tu ulogu na svojim plećima pa su razmišljali o drugom glumcu (u igri je bio Steven Strait).

Međutim, ostatak ekipe bio je za to da se uspješna glumačka postava ne razbija, a Taylor se zbog tako zahtjevne uloge zaputio u teretanu, pojačao prehranu i uspio nabiti dovoljno mišića za ulogu vukodlaka Jacoba.

Producenti su upravo potvrdili da će Lautner biti tumač te uloge i u "Mladom mjesecu", čije snimanje počinje uskoro, a film bi u kina trebao stići krajem studenog ove godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije