Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
album “miracles”

Svježi jazz Dine Rizvić i Lane Janjanin

Dina Rizvić
Davorin Visnjic/PIXSELL
23.03.2019.
u 12:00

Bila je to prvorazredna jazz večer, zbog koje radoznalo iščekujemo nove radove mladih autorica

U Maloj dvorani Lisinskog Dina Rizvić i Lana Janjanin promovirale su album “Miracles”. U više od 90 minuta čistog glazbenog užitka glazbenice su predstavile bogate aranžmane, kako autorskih skladbi tako i obrada klasika poput Đorđa Balaševića, Arsena Dedića, Franka Sinatre i Colea Portera.

Osim Jazz orkestra HRT-a, iznimnom dojmu izvedenih skladbi pridonijeli su i njegovi solisti te gost solist Marko Ferlan na bas gitari. S užitkom i veseljem, orkestrom je dirigirao maestro Alan Bjelinski, koji također nije skrivao svoje oduševljenje naglasivši da “već dugo nije imao priliku biti dijelom ovako inspirativne muzičke priče”. Bila je to prvorazredna jazz večer, zbog koje radoznalo iščekujemo nove radove mladih autorica.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije