Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROESKI Nakon smrti postaje velika međunarodna zvijezda

Svjetske zvijezde pjevaju Tošine pjesme

22.01.2009.
u 17:55

Nakon što se na tržištu 25. siječnja, na dan rođenja Toše Proeskog, nađe njegov posljednji album “The Hardest Thing”, britanski producent Andy Right najavio je i novo snimanje tog istog albuma.

Iznimna osoba
No, ovaj put Tošine pjesme možda će zapjevati velike zvijezde poput Annie Lennox, Toma Jonesa, Natalie Imbruglia, Davida Bowieja i Micka Hucknalla. Tošin 28. rođendan tako će se i ove godine slaviti glazbom kao što je makedonski pjevač običavao i za života. Pjesme “Beautiful For Me”, “Glide”, “Separate Way” i “Forever” nastavit će živjeti i nakon smrti mladog pjevača.

– Najviše mi se svidjela pjesma “Beautiful For Me” koju smo napisali na dan kad smo se upoznali. Ona je početak našega prijateljstva, tako da sam posebno vezan uz nju – rekao je Right te nastavio:

– Toše je imao ono nešto, bio je sjajan umjetnik, sve su mu se kockice posložile. Imao je talenta na bacanje i karizmu. Bio je iznimna osoba i koliko god se trudili, niste mu mogli pronaći manu. Naravno, imao je i sjajan glas, ali i stas, dakle sve.

Zbog sposobnosti transformacije te engleskog izgovora bez primjetnog naglaska, Right smatra da će album “The Hardest Thing” postići veliki uspjeh te da bi Toše posmrtno mogao postati velika međunarodna zvijezda.

Priča o Toši
– Postoje velike šanse za to. Njegovu priču treba ispričati. Zbog toga sam kontaktirao i s dvojicom britanskih novinara koji bi napisali priču o njemu, a sve kako bismo Proeskog približili inozemnoj publici – otkriva poznati producent.


Napokon i dugoočekivani album

Album na engleskom jeziku “The Hardest Thing” sljedeći tjedan ugledati će svjetlo dana. Prodaja počinje u Skoplju na Tošin rođendan, 25.siječnja, a nakon toga dolazi i u Hrvatsku. Album sadrži deset pjesama, a promocija će se nakon Skoplja, održati u Beogradu, pa u Zagrebu. U sklopu promocije albuma, bit će prikazan i dokumentarni film u trajanju od 84 minute.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije