Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao

Švedski glumački velikan Per Oscarsson izgorio u svojoj kući?

'(FILE) This picture taken on January 5, 2000 shows Swedish actor Per Oscarsson during a recording of the TV series Mr. Von Hancken. Per Oscarsson, who took top honours at the 1966 Cannes film festiva
Foto: 'Rolf Hojer'
1/3
04.01.2011.
u 13:18

Gledali smo ga u ulozi zakonskog skrbnika Lisbeth Salander u Millenium trilogiji i crno-bijelom klasiku "Glad" Henninga Carlsena

Velikog glumca Pera Oscarssona jučer se još vodilo kao nestaloga, no dva izgorena leša jučer i prekjučer pronađena na ostacima njegove kuće, koju je na Silvestrovo zahvatio velik požar, sugeriraju da su u buktinji živote izgubili on i njegova supruga.

Pera Oscarssona nedavno smo gledali u ulozi zakonskog skrbnika divlje Lisbeth Salander u Millenium trilogiji (snimljeno po romanima pokojnog Stiega Larssona), a glumio je u više od stotinu filmova, što mu je 1966. donijelo i cannesku nagradu za najboljeg glumca u crno-bijelom klasiku "Glad" Henninga Carlsena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije