Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Publika oduševljena opernim Gala koncertom kojim je otvorena nova sezona Hrvatskog narodnog kazališta

Zagreb: Svečanim opernim Gala koncertom otvorena nova sezona Hrvatskog narodnog kazališta
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/17
18.09.2022.
u 23:21

Program je bio sastavljen od djela Vatroslava Lisinskog, Giacoma Puccinija, Giuseppea Verdija, Wolfganga Amadeusa Mozarta, Vincenza Bellinija, Charlesa Gounoda i drugih domaćih i svjetskih autora.

Opernim Gala koncertom pod ravnanjem trenutačno najtraženijeg hrvatskog dirigenta, maestra Ivana Repušića, otvorena je nova kazališna sezona u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Publika je večeras mogla uživati i u nastupu Piotra Beczałe, tenora s iznimnom međunarodnom reputacijom koji već više od dva desetljeća nastupa na najznačajnijim svjetskim opernim i koncertnim pozornicama. Publika je oduševljeno reagirala na koncert koji je ispratila dugim, frenetičim pljeskom.

Program je bio sastavljen od djela Vatroslava Lisinskog, Giacoma Puccinija, Giuseppea Verdija, Wolfganga Amadeusa Mozarta, Vincenza Bellinija, Charlesa Gounoda i drugih domaćih i svjetskih autora.

18.09.2022., Zagreb - Svecano otvorenje nove sezone Hrvatskog narodnog kazalista u Zagrebu Opernim gala koncertom kojim ravna eminentni hrvatski dirigent Ivan Repusic uz nastup clanova opernog ansambla: solista, Orkestra i Zbora, te nastup posebnog gosta tenora iznimne medjunarodne reputacije Piotra Beczale. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije