Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica

Svečani koncert povodom 10 godina ciklusa Virtuoso

Danijel Detoni
arhiva VL
03.12.2010.
u 10:28

Nastupit će bivši voditelji Virtuosa te neke od najvećih mladih glazbenih zvijezda, koje su svojim nastupima u proteklih 10 godina doprinijele uspjehu i kvaliteti ovog ciklusa

Ciklus Virtuoso svečano obilježava  10 godina postojanja.  Koncert je u nedjelju 12. prosinca u 20 sati u Hrvatskome glazbenom zavodu. Nastupit će bivši voditelji Virtuosa te neke od najvećih mladih glazbenih zvijezda, koje su svojim nastupima u proteklih 10 godina doprinijele uspjehu i kvaliteti ovog ciklusa.

Na programu su: D.. Šostakovič: Concertino za dva klavira, op. 94 u izvođenju Jurice i Marija Šoše za klavirom četveroručno; L. van Beethoven: 7 varijacija na temu „Bei Männern, welche Liebe fühlen“ iz Čarobne frule W. A. Mozarta za violončelo i klavir, WoO 46 - Petra Kušan i Danijel Detoni (na slici)  klavir; M. Glinka: Somnenie (Sumnja), Marko Mimica, bas, Marco Graziani, violina, Mia Miljković, klavir; S. Rahmanjinov: Muzički moment u C-duru, op. 16 br. 6 i F. Chopin: Etida u Ges-duru, op. 10 br. 5, Ivan Škreblin,  klavir; D. Šostakovič: Klavirski trio br. 1 u C-molu, op. 8, Marin Maras,  violina, Smiljan Mrčela,  violončelo, Krešimir Starčević,  klavir...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije