Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija knjige

Sutra u kinu Europa počinje Tjedan dobre knjige

Marina Kralj Vidačak, Zdenka Gold, Jadranka Pintarić
Pixsell
12.04.2011.
u 13:48

Queer Zagreb će u sklopu Tjedna promovirati queer naslove te čitateljima ponuditi popuste

Sutra u kinu Europa počinje svečano otvorenje Tjedna dobre knjige tijekom kojeg će se promovirati poklon- knjiga "Blizine, nigdine i fritule" te kultura čitanja i knjige. Ekskluzivna zbirka priča, urednice Jadranke Pintarić, na temu putovanja,18 hrvatskih autora bit će predstavljena svim posjetiteljima kina Europa. U sklopu Tjedna, Queer Zagreb će ljubiteljima knjiga organizirati putovanje u svijet queer knjige. Knjižare Jesenski i Turk, Vuković&Runjić, Užitak i tekst, Castropola, Ribook, Profil će u svojim prostorima istaknuti queer naslove te tijekom Tjedna dobre knjige ponuditi 30% popusta. Neki od naslova su “Usmene povijesti homoseksualnosti u Hrvatskoj“, „Lud za Vincentom“ i „Samilosni protokol“ H.Guiberta,  u izdanju Domina (Queer Zagreb). Također će biti istaknuti queer naslovi i drugih nakladnika kao što su „Berlinski ručnik“ D.Ilinčić, „Posudi mi smajl“ N.Verde, „Chico“  J.Greene i drugi.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije