Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko prvenstvo

Sudjelujte u online pjesničkom maratonu slam poezije!

18.03.2020.
u 13:08

Organizatori Europskog prvenstva slam poezije koje je moralo biti otkazano, svoje su aktivnosti, kao i mnogi drugi, prebacili na internet.

Europsko prventstvo u slam poeziji, koje se trebalo održati u Italiji 21. ožujka za Međunarodni dan poezije, moralo je biti otkazano. Međutim, organizatori tog događaja pronašli su spretan način da ipak održe svoje prvenstvo i da podignu svijest o koronavirusu. 

Odlučili su organizirati 24-satno poetsko događanje online, pravi pjesnički maraotn, a uživo će u njemu sudjelovati slam pjesnici iz cijelog svijeta. Sve pozivaju i da doniraju novac u dobrotvorne svrhe kako bi pomogli onima pogođenim virusom. 

Ako želite sudjelovati u live streamu voditelja Simonea Savogina koji će se odvijati na YouTubeu, možete popuniti ovaj formular do večeras u 23:59. 

Da biste sudjelovali potrebni su vam samo - pjesma i smartphone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije