Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova akcija knjiga

Što će se čitati ovoga proljeća?

akcija knjiga
Foto: VL
26.04.2016.
u 13:58

Donosimo vam popust već od 50% na hit izdanja Večernjeg lista i 24sata

Pronađite sebe i dobru zabavu uz mnoštvo atraktivnih naslova koje vam donosimo. Ima li ičeg ljepšeg od čitanja na zraku? Uz sunčev sjaj i svu ljepotu probuđene prirode neka se probudi i avanturist u vama – samo trebate uzeti jednu knjigu... barem jednu...

Može li bivši detektiv raskrinkati političku zavjeru, suočiti se s prošlošću i loviti jednog od najokrutnijih ubojica? Saznajte u dinamičnom i realističnom trileru “Pastir”! Akcijska je cijena 19,95 kn.

Za ljubitelje bestselera “Da Vincijev kod” i “Ime ruže” donosimo roman "Trgovac ukletim knjigama". Na Pepelnicu 1205. svećenik Vivien iz Narbonne bježi iz samostana pred progoniteljima s neobičnim maskama... Akcijska je cijena 19,95 kn.

Knjiga "Hrvatski velikani" donosi pregled najvećih Hrvata svih vremena, od srednjeg vijeka do danas! 25 najpopularnijih, 100 najznamenitijih i najzaslužnijih te 300 najznačajnijih hrvatskih velikana. Akcijska je cijena 24,95 kn.

Fascinantna istinita priča otkriva ključnu ulogu koju je odigralo zlato u Drugom svjetskom ratu – od njegova utjecaja na nacistički ratni stroj do krajnjeg trijumfa saveznika i pada Berlina. Akcijska cijena knjige "Potjera za zlatom" jest 49,50 kn.

Kako je nagla ćud odredila sudbinu nesretnog Pere, sina korčulanskog ribara, i stajala ga ljubavi te gdje je na kraju pronašao snagu i mir, otkrijte u romanu “Ribar i more”. Akcijska je cijena 19,95 kn.

Stručnjakinja za kriminalnu patologiju, dr. Charlotte Stone, sa 16 godina preživjela je krvoproliće serijskog ubojice i natjerala ga da se povuče. Vizije žrtava zadržala je za sebe, no sada, Boardwalk Killer opet je tu! Akcijska cijena knjige "Posljednji poljubac" jest 24,95 kn.

Priručnik "50 savjeta za zdravlje djece" vodi vas kroz sve procese djetetova odrastanja te njegovo fizičko, mentalno i emotivno sazrijevanje, uz niz konkretnih i korisnih savjeta. Akcijska je cijena 14,95 kn.

Charlie ima moć da pronađe i uhvati psihopate i ubojice. Taj dar uvukao ju je u strastvenu vezu s duhom karizmatičnog lošeg dečka Michaela, no nema vremena za romantiku jer će se naći na putu sadističkog manijaka... Akcijska cijena knjige "Posljednja žrtva" jest 24,95 kn.

"Ljekovite travarice" praktični je priručnik za pripremu kvalitetnih ljekovitih travarica i likera. Recepti s fotografijama mame vas da počnete izrađivati jednostavnije i složenije ljekovite travarice i likere. Akcijska je cijena 19,95 kn.

“U talijanskome zatvoru čuo sam da o tome koga će izručiti Jugoslaviji odlučuje Krunoslav Draganović, centralna ličnost hrvatske emigracije, koji kao da je neki ministar u Vatikanu. A to su osobe koje mu se ne dopadaju…” – Vladimir Kren, zapovjednik zrakoplovstva NDH isporučen Jugoslaviji, gdje je 1948. osuđen na smrt. Akcijska cijena knjige "Ustaški James Bond" je 9,95 kn.

Potražite u prodaji na kioscima Tiska, u Tisak media centrima i na mondo.hr.

Akcija traje do 31. svibnja ili do isteka zaliha.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije