Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"caruso"

Stjepan Hauser trudi se uljepšati nam dane u karanteni, pogledajte njegov novi spot

Foto: Roger Rich
21.04.2020.
u 12:25

Stjepan Hauser objavio je najnoviji spot za talijansku baladu "Caruso".

Kao što je i najavio, Stjepan Hauser nam dane u izolaciji uljepšava novim spotovima za pjesme s hvaljenog solo prvijenca „Classic“. Danas je objavio spot za predivnu talijansku baladu „Caruso“ (Lucio Dalla) i  još jednom pokazao što sve može i zna izvesti na violončelu, a režiju ovog emotivnog spota potpisuje MedVid produkcija i Igor Burlović. U spotu ovoga puta ne vidimo orkestar već samo Hausera i misterioznu žensku osobu.

- Oduvijek sam osjećao da „Caruso“ ima osjećaj sjete isprepleten s jednom od najsavršenijih melodija. Želio sam to prenijeti u spot: osjećaj gubitka, osjećaj čežnje, ali i osjećaj nade. Nažalost, svi trenutačno osjećamo gubitak i za neke od nas su ovo najteža vremena. Ali slušajte glazbu i osjetite nadu. Bit će bolje i jednom ćemo opet biti zajedno. Čuvajte se prijatelji - poručuje Hauser koji će u narednim tjednima nastaviti objavljivati još nekoliko spotova.

Stjepan Hauser i njegov kolega Luka Šulić , poznati kao 2Cellos, unatoč uspješnim solo albumima nisu prestali surađivati, pa su tako na Instagramu objavili duhoviti video spot iz staračkog doma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is how we will look at the end of this quarantine 👴🏼 Wake me up when it’s all over!!!

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije