Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako sam upoznala vašeg oca

Stiže drugi dio omiljenog sitcoma

SBM/PictureLux/PIXSELL/PictureLux/PIXSELL
23.04.2021.
u 09:43

Glavnu ulogu utjelovit će Hilary Duff

Serija "Kako sam upoznao vašu majku" inspirirala je nastanak nove serije "Kako sam upoznala vašeg oca", prenosi Variety. Glavnu ulogu majke Sophie igrati će Hilary Duff.

Baš kao i u "Kako sam upoznao vašu majku", kad Ted Mosby svojoj djeci priča kako je upoznao njihovu majku, tako će u novoj seriji majka Sophie pričati svome sinu kako je upoznala njegovog oca. Za sad je u planu snimanje deset epizoda, a radnja ove priče počinje 2021. godine, godine u kojoj se za upoznavanje i pronalazak srodne duše koriste dating aplikacije poput Tindera.

- Počašćena sam i nervozna zbog ove uloge jer znam da se od mene mnogo očekuje, ali nastojat ću opravdati očekivanja – rekla je Hilary Duff, ujedno i jedna od producentica nove serije.

Sitcom CBS-a "Kako sam upoznao vašu majku" nastao je 2005. godine, a emitirao se do 2014. Ima sveukupno devet sezona. U seriji su glumili Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel i Alyson Hannigan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije