Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET VAMPIRI

Stephenie Meyer najavila novu knjigu iz serijala Sumrak

twilight
Foto: Reuters
1/4
31.03.2010.
u 10:44

Autorici popularnog vampirskog serijala 3. lipnja izići će iz tiska novi roman u kojem će iz druge perspektive biti opisani događaji iz treće knjige kada su vampiri napali Bellu i Edwarda.

Nakon ogromnog uspjeha serijala od četiri knjige o ljubavi Belle i vampira Edwarda autorica je najavila da se saga neće nastaviti, ali počela je pisati knjigu "Ponoćno sunce" u kojoj su događaji iz prve knjige prepričani iz Edwardove perspektive, a ne Belline. Međutim, nakon što je prvi dio te knjige prije konačne obrade "procurio" na internet, razočarana Stephenie Meyer odustala je od daljnjeg pisanja.

A sad se ipak vratila pisanju i rezultat je kratka knjiga, više dulja pripovijetka nego roman (oko 200 stranica) "The Short Second Life of Bree Tanner" ("Kratki drugi život Bree Tanner") u kojem će događaji iz "Pomrčine", kad novostvorena Victorijina vojska vampira planira napad na Edwarda i Bellu, biti prepričani iz perspektive jedne od tih vampirica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije