Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Stampedo u Tvornici kulture

Stampedo
Stampedo
12.05.2011.
u 14:47

Nakon nepune dvije godine bend Stampedo se vraća na scenu, a trenutačno priprema novi album "Papa Paolo, vodi me u Sao Paolo"

U preuređenoj Tvornici kulture 19. svibnja u 22 sata gostovat će bend Stampedo predvođen nekonvencionalnom pjevačicom Ivankom Mazurkijević.

Jedan od najzabavnijih bendova nakon nepune dvije godine vraća se na scenu. U svom glazbenom izričaju u rock-maniri s elementima cabareta Stampedo spaja sve što je živo, vruće i temperamentno – mambo, swing, sambu, tango, dalmatinsku šansonu i druge melose.

Dosad su objavili četiri albuma, a u studiju pripremaju novi, peti album imena "Papa Paolo, vodi me u Sao Paolo". Osvojili su niz domaćih diskografskih nagrada, uključujući Crnog mačka, Porin te Zlatnu kooglu za izvođačicu godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije