Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna opera

Spektakularnu verziju 3D Carmen pogledajte u CineStaru

Scena iz Carmen
arhiva VL
02.03.2011.
u 14:50

Carmen 3D je režirao Julian Napier, dirigira Constantinos Carydis, a glavne uloge tumače: Christine Rice kao Carmen, Bryan Hymel kao Don José

Carmen – najpoznatija opera Georgesa Bizeta, prvi put se predstavlja na velikom platnu u spektakularne tri dimenzije, u koprodukciji RealD 3D i londonske Royal Opera House. Carmen 3D ujedinjuje jednu od najljepših opera svih vremena s izuzetnim izvođačima i spektakularnom produkcijom. Carmen 3D ekskluzivno u kinima RealD 3D širom svijeta prikazuje se od 5. ožujka 2011., a u Hrvatskoj samo u multipleksima CineStar.

Premijerna projekcija Carmen 3D održat će se istodobno u pet hrvatskih gradova, u multipleksima CineStar Zagreb (Branimir centar), Rijeka, Zadar, Šibenik i Split. Cijena ulaznice iznosi 95 kuna, a u pretprodaji se mogu kupiti na blagajnama multipleksa CineStar i putem internetske kupnje ulaznica na www.blitz-cinestar.hr (internetska kupnja i ispis ulaznica kod kuće mogući su uz CineStar Stars Club karticu).

Carmen 3D režirao je Julian Napier, a libreto su prema Prosperu Mériméeu napisali Henri Meilhac i Ludovic Halévy. Orkestrom i zborom Royal Opera House ravna Constantinos Carydis, a glavne uloge tumače Christine Rice kao Carmen, Bryan Hymel kao Don José. U ostalim su ulogama Aris Argiris kao Escamillo, Maija Kovalevska kao Micaëla, Dawid Kimberg kao Moralès, Nicolas Courjal kao Zuniga, Elena Xanthoudakis kao Frasquita, Paula Murrihy kao Mercédès, Adrian Clarke kao La Dancaïre i Harry Nicoll kao Le Remendado.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije