Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žižek u hnk:
Povratak na članak

Slobodan Milošević uspio je u svom naumu jer je birokratima pokazao nacionalizam

Komentari 4

ED
europski dinamo
13:10 06.05.2019.

jugo ljevica koja živi u Hrvatskoj misli da će Žižek hvaliti smeće od bivše države samo zato što je ljevičar. Haha ostali razočarani..

VL
AU
autoritet
23:20 06.05.2019.

Jadni Srećko Horvat, idol mu Žižek nije nimalo oduševljen Titom i Jugoslavijom...

VL
MB
miro.biro
06:55 07.05.2019.

Manipulator

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:54 06.05.2019.

kako da ne.milošević je bio samo eksponent politike sanu-a i spc-a.da nije bilo miloševića oni bi isturili nekog drugog.ta politika se nikada nije niti će pomiriti sa granicama koje nisu na liniji karlovac virovitica karlobag.žalosno je što to ne vide ili ne žele vidjeti oni koji su zainteresirani u hrvatskoj, politika,crkva,akademija. pa i večernji koji je u vlasništvu nadbiskupije iz austrije a uređuje ga svećenik hrvat plasira njihove teze gotovo svakodnevno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.