Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radenko Milak u MSU
Povratak na članak

Slikar katastrofa uvjeren je da ćemo naći lijeka koroni, ali ne i mržnji koja je izvor svih problema

Godine 2017. banjolučki umjetnik predstavljao je BiH na Venecijanskom bijenalu, razvija vještinu crno-bijelog akvarela, a izoštrava fokus na temama svjetskih katastrofa, ratova, ekoloških kriza i prijelomnih društvenih događaja. I na aktualnoj izložbi “Katastrofa neviđenog” u zagrebačkom MSU tematski pokriva turbulentno 20. st., ali i nestabilnu stvarnost i pandemiju

Komentari 2

MC
McDonaldTrump
10:50 08.11.2020.

Hajde ne meljite sa vasom demagogijom. Mrznja, i onda ? Mrznja je jedan ljudski osjecaj koji je usaden u nadubljem DNK, od kako covjek postoji. Sa istom vriednoscu kao i ljubav, zavist, indiferencija, agresivnost, I jos stotine drugih osjacaja II variant. Dali moramo voliti svakog? Ne sigurno. Dali moramo mrziti svakog? Ne. Dali svatko mora da me voli ? Ne. Dail ja moram voliti svakog ? Ne. Sad be vi da napravite robote od ljudi, da im izbrisete sve osjecaje i da ih napravite po vasoj volji. Vi ste jadnici i karcinom ovoga drustva, vecina problema sa kojim se suocavamo je zbog takvih kao vi.

VL
Avatar speak_loud
speak_loud
11:19 08.11.2020.

Nema mržnje u svijetu ni više ni manje nego koliko je trebate, ona je produkt licemjerja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.