Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNO LUDILO Nezaboravni provod u austrijskom mjestašcu Pörtschachu

Slavlje na plaži za naše navijače u kockastom

Pobjedničku bijelu i crvenu boju na lice, pjesmu na usta, put pod noge i pravac – Austrija
Foto: Boris Ščitar
09.06.2008.
u 18:18

Rijeka hrvatskih navijača koja ove nogometne dane provodi u Austriji, nakon nedjeljnog trijumfa vatrenih, pobjedničke proslave na bečkim ulicama i osvajanja triju bodova seli se iz glavnoga grada Austrije u Pörtschach am Wortersee, mjestašce udaljeno deset minuta vožnje vlakom od Klagenfurta.

Ondje Večernji list pokraj jezera na šljunčanoj plaži Stranbad 11. i 12. lipnja te 15. i 16. lipnja za najbolje navijače na svijetu organizira Beach party na kojem ljude u kockastom očekuje cjelodnevna zabava uz navijačke pjesme i kupanje u toplu jezeru. Kako grla naših navijača ne bi ostala suha, na plaži ih čeka pregršt pića i hrane u kafiću tik do kupališta.

U znak dobrodošlice lokalno stanovništvo pripremat će tradicionalne austrijske kobasice i ćevape, a kao posebno iznenađenje i specijalitet koruškoga kraja čuveni koruški gulaš.

Ulazak se plaća pet eura, ali za čitatelje Večernjeg lista, prvih tisuću koji dođu s kuponom, ulazak je besplatan. Kuponi izlaze u Večernjem listu 11., 12., 15. i 16. lipnja, a i u primjercima Večernjeg lista s najsvježijim informacijama o Europskom prvenstvu koji će se dijeliti na dan utakmice u Pörtschachu i Klagenfurtu. Organiziran je i brod koji će navijače iz Pörtschacha prevesti preko jezera u blizinu stadiona u Klagenfurtu.

U Goritschachu, mjestu udaljenom manje od dva kilometra od Pörtschacha, organizirano je i cjelodnevno parkiralište za automobile, a cijena je deset eura. Za sve koji dođu u to prekrasno mjesto nezaboravan je provod zajamčen!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije