Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA LJUBAV?

Slaven Bilić u zagrljaju s tajanstvenom brinetom

slavek-txt.jpg
Foto: 24 sata
27.10.2008.
u 00:22

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić i tajanstvena brineta snimljeni su u petak oko 17 sati na riječkom autobusnom kolodvoru, a očevici tvrde da su izmjenjivali poljupce, javljaju 24 sata. Kad su uočili objektiv, razdvojili su se.

Ona je u ruci držala kartu lokalnog autoprijevoznika. Već nekoliko mjeseci nagađa se da nogometni izbornik i najpoželjniji hrvatski neženja ima djevojku, da ona živi u Rijeci i da se zove Ivana. Studentica je turističkog menadžmenta u Opatiji.

Bilić o tome nije želio razgovarati, a s njom je navodno bio i dok se prošlog ljeta šuškalo da je u vezi s ginekologinjom Nelkom Tomić iz Vodica. Bilić je u petak navečer u Opatiji, uime reprezentacije, primio nagradu “Turistički cvijet” za promicanje hrvatske kulture u svijetu. Kako doznajemo, nije bio u društvu djevojke.

Kad god dođe u Rijeku, Slaven Bilić se, kako doznajemo, vidi i sa svojom sestričnom Marijom, koja izgledom podsjeća na tajanstvenu brinetu. No, kako doznajemo, na fotografiji nije Bilićeva sestrična Marija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije